Affaldsposer

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 44

Faldende orden
Side
pr. side

Her finder du vores udvalg af affaldsposer til stærke priser. Hos Vestergaard Nustrup er vi totalleverandører indenfor affaldssystemer og rengøring, og vi fører derfor altid et stort udvalg af affaldsposer i gængse størrelser og farver.

En affaldspose er noget som vi alle bruger både private og firmaer. Hos Vestergaard Nustrup finder du et bredt udvalg af affaldsposer. Vi har alt fra små poser til køkkenskabe, til store affaldsposer, skulle du stå og bruge en affaldspose som ikke er med standard mål vil vi gøre vores bedste for at skaffe varen hjem.

Inden du køber en affaldspose er det vigtigt du gør klart hvad det er sækken skal anvendes til. Er det en affaldspose til hjemmet er det vigtigt, at huske skrald fra hjemmet ikke længerer må smides i sorte affaldssække.

Skulle du være i tvivl om hvilken størrelse affaldssæk som passer i din beholder så er det ofte skrevet i litermål på beholderen.

En korrekt og effektiv håndtering af affald opnås med de rigtige affaldsposer, som holder på fugten og mindsker lugtgener. Se også vores udvalg af affaldsstativer og affaldsspande. Her på siden finder du bl.a. fødevaregodkendte fryseposer, affaldssække og hygiejne poser.

Hos vestergaard Nustrup sørger vi altid for at vores kunder for den bedste løsning med både en god pris og god kvalitet.