Affaldssække

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 57

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup finder du altid et stort udvalg af affaldssække og containersække i mange forskellige størrelser og farver. Vores affaldssække er produceret med brugerne i centrum og altid i den kvalitet til formålet. Affaldssække har forskellig bæreevne alt efter anvendelsesmulighederne, og det er vigtigt at du vælger rigtigt i forhold til dit specifikke behov.

Hos Vestergaard Nustrup finder du et bredt sortiment af affaldssække. For os er det vigtigt at vi går højt op i kvalitet og forsøger at tilkomme os vores kunders ønsker.

Inden du køber en affaldspose er det vigtigt du gør klart hvad det er sækken skal anvendes til. Er det en affaldspose til hjemmet er det vigtigt, at huske skrald fra hjemmet ikke længerer må smides i sorte affaldssække.

Skulle du være i tvivl om hvilken størrelse affaldssæk som passer i din beholder så er det ofte skrevet i litermål på beholderen. Størrelsen af posen afhænger selvfølgelig også af det ønsket fold på posen. En indikator af den nødvendige størrelse pose finder du ved at ligge bredden og sidefaldsen sammen på posen.

Vi forhandler affaldssække i alle størrelser, hvis du ikke finder det du søger på vores hjemmeside så kan du altid kontakte os. Vi sælger affaldssække i alle størrelser, som du kan bruge til din affaldssortering, haveaffald eller noget helt tredje

Kontakt Vestergaard Nustrup hvis du har brug for hjælp til at finde de rette affaldssække og løsninger til dit behov.