Affaldsstativ

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

Stort udvalg af affaldsstativer

Tag et kig på vores nøje udvalgte sortiment af affaldsløsninger. Den rette placering af et affaldsstativ kan spare dig for meget oprydning, fx. på institutioner, arbejdspladser, toiletter og offentlige arealer - og omregner du den sparede oprydningstid til penge, har du hurtigt tjent investeringen hjem igen.

Du kan bl.a. vælge imellem følgende produkter:

  • Kurve - vores kurve er lette og fås i forskellige mål.
  • Stativer med hjul - til tungere skrald er det en fordel med et stativ på hjul.
  • Sækkeholder - vores små sækkeholdere er med til at holde sækken på plads i stativet. Det hjælper især, hvis du har tungt skrald, der kan hive posen - eller hvis du arbejder udendørs i blæsevejr.

Hos Vestergaard Nustrup har vi stor erfaring med at hjælpe vores kunder i retningen af de rigtige produkter. Vi gør en dyd ud af at have de bedste kvalitetsprodukter til rådighed for vores kunder, så du er sikker på, at de kan holde i mange år.

Du er altid velkommen til at tage kontakt - vores dygtige eksperter står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Køb dine affaldsstativer med diverse tilbehør hos Vestergaard Nustrup. Et godt og solidt affaldsstativ er alfa og omega i mange forskellige brancher, hvor selv de mindste hjælpemidler kan gøre en stor forskel. Hos Vestergaard Nustrup har vi flere forskellige affaldsstativer til rådighed.

Vi er leveringsdygtige i både affaldsstativ til ophæng, mobile affaldsstativer, beholdere og affaldsspande.