Affaldsstativ

For at benytte denne funktion, skal du starte med at vælge minimum 2 varer, som du ønsker at sammenligne.
Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
pr. side

Det er praktisk med et affaldsstativ og en skraldespand, når der skal samles affald ind. Affald samler vi alle, og vi skal have et smart sted at opbevare det – her er et affaldsstativ til affaldssække en god løsning. Anskaffer du dig en affaldsspand med hjul, kan du nemt gå rundt og samle affald, hvis der er behov for det. Det kan f.eks. være praktisk til haveaffald, så du kan gå ude i haven og samle haveaffaldet op.

Du kan få rigtig mange affaldsstativer til forskellige formål og behov. Både affaldsstativer til indendørs og udendørs brug samt et stativ til affaldssække. Har du blot brug for et låg til dit affaldsstativ, er dette også muligt at købe.

Affaldsstativer til sække til ethvert behov

De fleste har brug for et sted til deres affald, uanset om det er privat eller erhvervsmæssigt. En stor virksomhed eller institution, såsom universiteter og skoler, hvor mange personer færdes hver dag, har brug for flere affaldsspande. Sådanne steder kan der også nemt komme til at ligge affald rundt omkring på gulvene eller borde, hvor det er op til rengøringspersonalet at rydde op. Her er et affaldsstativ med hjul praktisk, da sådan et er nemt at transportere rundt i en stor virksomhed eller institution. Affaldsstativer fås i mange forskellige typer, f.eks. i forskellige størrelser, så det er nemt at vælge det stativ til affaldssække, som passer bedst ind i din situation. Der er både stativer med to hjul og med fire hjul, og så er der affaldsstativer med eller uden låg

Affaldsstativer til udendørs og indendørs brug

Affaldsstativer fås til både indendørs og udendørs brug. Begge dele kan være praktiske at have, alt efter hvilket slags affald, du skal bruge dem til. Et affaldsstativ med hjul kan være praktisk udendørs, hvis du skal lave havearbejde i en stor have, hvor du f.eks. skal klippe hæk, og dermed ender med en masse haveaffald, der skal bortskaffes.

Indendørs affaldsstativer er naturligvis også nødvendige. F.eks. i køkkener eller på badeværelser. Du kan blandt andet få et affaldsstativ, der kan monteres på køkkenlågen under vasken, så du nemt kan smide affald ud, når du står i køkkenet.

Køb affaldsstativer online

Køb dine affaldsstativer med diverse tilbehør hos Vestergaard Nustrup. Et godt og solidt affaldsstativ er alfa og omega i mange forskellige brancher, hvor selv de mindste hjælpemidler kan gøre en stor forskel. Hos Vestergaard Nustrup har vi flere forskellige affaldsstativer i sortimentet.