Afkalkning / Kalkfjerner

Vis som Gitter Liste

20 varer

Faldende orden
pr. side

I mange dele af landet, er kalk i vandet en udfordring. Det viser sig specielt i rengøringen ved kalkrester på klinker, spejle, glas m.m. Få en effektiv kalkfjerner til afkalkning af bl.a. vandhaner, armaturer, badekar, håndvaske, toiletkummer, brusere og mange andre elementer og overflader, som med tiden bliver matte og tilstoppede af kalkrester. Hos Vestergaard Nustrup er vi eksperter i alle former for rengøring, og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning til at finde den rette kalkfjerner, uanset om du skal lave afkalkning i stor eller mindre stil. Vi har også en mulighed for kalkfjerner, der er svanemærket, så du stadig tager hensyn til miljøet.

Skal du fjerne kalk på gulv- eller vægklinker, anbefaler vi, at du starter med at gøre klinker og specielt fugerne våde, så kalkfjerneren ikke fjerner kalken i fugen.

Er du erhvervskunde og har brug for et datablad på de produkter, som du køber hos os, kan du downloade databladet her på hjemmesiden, når du søger på produktet. Skulle du være uheldig og ramme en vare, hvor der mangler et datablad, er du altid velkommen til at skrive til os på salg@vestergaardnu, så finder vi databladet til dig. Læs altid databladet før du går igang med kalkfjerner. Det er her du kan se, hvilke værnemidler du bør benytte.