Rør-/Afløbsrensere

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 32

Faldende orden
Side
pr. side

Skal du have rengjort rør eller afløb, så har Vestergaard Nustrup en række gode specialløsninger, som hjælper dig til at få arbejdet gjort. Ligesom øvrige koste og skafter fra Vikan er både rørrensere og afløbsrensere tilgængelige i forskellige farver, som passer sammen med øvrige produkter i serien. Det fleksible design gør det muligt at rengøre på selv vanskelige steder som eksempelvis i rør og afløb med bøjning. Du finder det største udvalg af kvalitetsprodukter indenfor specialbørster hos Vestergaard Nustrup.

I vores sortiment har du mulighed for at vælge afløbsrensere og rørbørster i mange forskellige farver. Dette er en nødvendighed, hvis du som virksomhed kører mere farvekodning på dine rengøringsartikler, således at du kan sikre dig mod kontaminering mellem forskellige funktioner og afdelinger. Du kan få børster i forskellige størrelser, alt efter, hvor du skal bruge den til. Danske Vikan producerer en kollektion af børster, som supplerer det øvrige sortiment af Vikan-produkter, som kan udruste alle rengøringsafdelinger. Alle børster produceres af det bedste og stærkeste materiale for kvalitetsrigtige børster.

Ønsker du nærmere information om en børste, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.