Afstøvere

Vis som Gitter Liste

15 varer

Faldende orden
pr. side

I vores sortiment finder du afstøvere og støvkoste som letter rengøringen i både private hjem og i industrien. Vores afstøvere har forskellige karakteristika, så du kan finde den helt rigtige løsning til din rengøringsopgave. De meget bløde støvkoste er velegnede til let afstøvning fx spindelvæv - hvorimod de hårdere, fleksible afstøvere kan tage sig af grov rengøring på svært tilgængelige steder eller steder, hvor der måtte være højt til loftet.

Køb din afstøver eller støvkost hos Vestergaard Nustrup og vær sikker på, at du får den bedste kvalitet til den bedste pris.

Har du brug for nærmere specifikationer på en afstøver, kan dette downloades på hvert enkelt produkt. Her kan du se længde og bredde på afstøveren. Og du kan også se, om den pågældende afstøver kan tåle høje grader ved rengøring. På en del af produkterne vil det også være muligt at se relaterede varer, så du fx let kan finde det rigtige skaft til en kost.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, for at få tilbud på køb i større mængder eller hvis du har brug for yderligere uddybning vedrørende specifikationer på varen.

Får du bestilt en vare hjem og fortryder købet, er du altid velkommen til at benytte dig af din returret.