Alkalisk rengøringsmiddel

Skal du have gjort hovedrent i et køkken eller andre steder, hvor der behandles fødevarer, får du brug for alkaliske rengøringsmidler.

Alkaliske rengøringsmidler indeholder typisk enten klor eller salmiak og kan benyttes til både lettere rengøring i private hjem og grov industrirengøring. Et alkalisk rengøringsmiddel er særligt velegnet til at fjerne fedtstoffer og -belægninger, fordi det omdanner fedtet til lettere opløselige forbindelser. Vi anbefaler således alkaliske produkter til eksempelvis storkøkkener, restauranter og fødevareindustrien, da produkterne er effektive til fjernelse af fedt, olie, proteiner, fastbrændte rester, sukker, dej, blod mm. Alkaliske rengøringsmidler benyttes til både let og "tung" rengøring.

Bemærk: Stærkt alkaliske rengøringsmidler må ikke anvendes på linoleum.

Benytter du produkterne til erhvervsbrug, er det vigtigt, at du har datablad på hvert produkt du anvender. Bestiller du produkterne her på vores hjemmeside, kan du downloade datablade, når du bestiller varen. Skulle du støde på et produkt, hvor du ikke kan finde databladet, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig. Det er også på databladet, du kan læse, hvilke værnemidler du eventuelt skal benytte. Husk at blande op med vand. For nærmere information om dosering af produkterne, bedes du altid læse på etiketten.