Ansigtsservietter

Ansigtsservietter

Ansigtsservietter er bløde, absorberende, engangsservietter, der er særligt egnede til anvendelse i ansigtet. Som oftest fås ansigtsservietter i små dispenser-papkasser, hvor den ansigtsserviet, man tager, automatisk fremfører den næste. Særligt i USA er ansigtsservietter kendt som en "Kleenex".

Ansigtsservietter er fremstillet af den laveste basisvægt silkepapir (14-18 g/m2) og har en fløjlsblød overflade, så den ikke generer den fine hud i ansigtet. Ansigtsservietter består normalt af 2-3 lag og på grund af de høje kvalitetskrav til vævet er de normalt fremstillet af ren papirmasse, men kan dog også indeholde genbrugsfibre. I visse tilfælde behandles ansigtsservietter også med blødgøringsmidler, lotion eller parfume for at få de rigtige egenskaber. De færdige ansigtsservietter er foldet og leveres i lommeformat-pakker eller en pap-dispenser. Se et prisbilligt sortiment hos Vestergaard Nustrup.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Enkelte varer kan blive sendt direkte fra vores leverandører.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.