Armaturbørster

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Med en armaturbørste / detaljebørste kan du arbejde i meget små områder med at fjerne rester af fx. fedt, væsker og kalk, som har sat sig i samlinger, sprækker og åbninger. En armaturbørste har typisk et børstehoved på kun 4-5cm længde, hvilket gør det muligt at arbejde meget detaljeret. Børstehårene sidder tæt og stift, så du kan skure med mikrobevægelser.

Hos Vestergaard Nustrup finder du armaturbørster i forskellige farver, således du kan sikre dig mod kontaminering mellem forskellige funktioner og afdelinger.

I vores sortiment har du mulighed for at vælge armaturbørster i mange forskellige farver. Dette er en nødvendighed, hvis du som virksomhed kører mere farvekodning på dine rengøringsartikler, således at du kan sikre dig mod kontaminering mellem forskellige funktioner og afdelinger. Du kan få armaturbørster i forskellige former, alt efter, hvad du skal bruge den til. Danske Vikan producerer en kollektion af vægbørster, som supplerer det øvrige sortiment af Vikan-produkter, som kan udruste alle rengøringsafdelinger. Alle børster produceres af det bedste og stærkeste materiale for kvalitetsrigtige børster.

Ønsker du nærmere information om en børste, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.