Autorengøring

Vis som Gitter Liste

21 varer

Faldende orden
pr. side

Autorengøring

Søger du efter produkter til rengøring af bilen kan du her vælge mellem et stor udvalg af forskellige bilbørster og klude. Børsterne er alle specielt fremstillet til vask af biler, således at børstehårene ikke ridser lakken. Vi har gode og solide autobørster både til hånden og til skaftet samt med og uden vandgennemløb. Vælger du en autobørste til skaft, skal du være opmærksom, at du vælger det korrekte skaft. Skafte findes også både med og uden vandgennemløb, derudover kan der også være forskel på koblingen, der sidder på skafte med vandgennemløb.

Her finder du også børste til rengøring af fælge og af børstning af sne på ruderne. Her er rig mulighed for at passe godt på din bil.

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.