Bilpleje

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Her finder du alle vores produkter til bilpleje. At vedligeholde sin bilpark er essentielt for kørende virksomheder og hos Vestergaard Nustrup kan du altid få de produkter, du har brug for til bilpleje, bl.a. sæber, autobørster, kølervæske, sprinklervæske og isfjerner - fra husholdning til storkøb.

Bilen er for mangle uundværlig og derfor vigtig at passe på. Og det er da dejligt at køre i en flot og ren bil. Vi har lige, hvad du har brug for til bilvask og pleje, rengøring, polering og påfylding, når du gerne vil gøre det selv, for at få det helt rigtige resultat. Gør altid din bil ren med kvalitetsprodukter, det vil du ikke fortryde. Køb koncentreret autoshampoo og kvalitetsbørster. Vi forhandler et pænt udvalg i de fantatiske autobørster fra Vikan. Og når det kommer til at polere bilen, har vi de helt rigtige autoklude, så din bil kan stå skindende og ren.

Hvis du ønsker nærmere information om vore produkter, vil disse i de fleste tilfælde være tilgængelige her på hjemmeside. Hvis du ikke finder, hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk eller på chatten nede i højre hjørne.

Pas på bilen, det giver en større køreglæde og bilen holder længere.