Cremesæbe

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 37

Faldende orden
Side
pr. side

Cremesæbe

Vi fører altid et stort udvalg af cremesæbe til brug i enten flydende eller fast form. Cremesæbe leveres enten som en fast blok - en klassisk håndsæbe - eller i flydende form, enten til vægdispensere eller med pumpe til håndbrug.

En god cremesæbe er skånsom mod huden og efterlader den blød og behagelig uden at forårsage udtørring. Cremesæbe fra Vestergaard Nustrup benyttes på hoteller, restauranter, virksomheder, institutioner og private husstande over hele landet.

Hos Vestergaard Nustrup kan du naturligvis købe cremesæbe til både vægmonterede dispensere og i almindelig bordmodel med pumpe. Vi fører dispensere fra flere forskellige leverandører, så ønsker du en samlet løsning, er du altid velkommen til at forhøre dig, hvad vi kan byde på.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m., vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.