Desinfektion

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 45

Faldende orden
Side
pr. side

Desinfektion er i mange faciliteter en nødvendighed for at holde et godt hygiejnisk niveau. I vores shop har vi et solidt udvalg i effektive desinfektionsmidler, der har dokumenteret effekt mod bakterier og vira.

Desinfektionsmidler bruges bl.a. i køkkener, fødevareindustrien, landbruget og indenfor dyrevelfærd. I vores sortiment har vi både flydende desinfektionsmidler og desinfektionsservietter. Vi har tilmed "klar til brug"-produkter, som gør det nemt og enkelt at sikre en god hygiejne.

Tjek også vores udendørs desinfektionsmidler, som er meget populære til bekæmpelse af bl.a. belægninger på fliser, havemøbler, træværk, murværk mm.

De fleste af vores desinfektionsmidler er godkendte til brug i fødevarevirksomheder, hvor produkterne bruges på overflader, der kommer i forbindelse med fødevarer. I en række områder er dette et lovkrav. Også i denne produktgruppe er der mulighed for at vælge miljøvenlige produkter.

HUSK at til erhvervsbrug, skal du have et datablad, som du kan downloade her på hjemmesiden, når du søger på det enkelte produkt. Skulle du støde på et produkt, hvor der ikke findes datablad, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu, så finder vi det til dig. Nærmere vejledning til dosering finder du på etiketterne.

Rengøring er en vigtig faktor i bekæmpelse af Covid19.