Desinfektionsmiddel

Vis som Gitter Liste

17 varer

Faldende orden
pr. side

Med det rette desinfektionsmiddel mindsker du risikoen for udbrud af sygdom og spredning af bakterier. I mange virksomheder og institutioner er desinfektionsmidler derfor helt essentielle i forhold til at opretholde en høj hygiejnestandard. Som leverandør har vi derfor altid fokus på at få placeret desinfektionsmidler de rette steder i kæden, så du kan opretholde et rent og sundt miljø, med minimal spredning. Se også alt i håndsprit. I kampen mod Covid19 er rengøring og desinfektion et vigtigt redskab.

Der er desinfektionsmidler til forskelligt brug. Der er forskel på om det er til indendørs- eller udendørs brug. Du kan også få desinfektionsmidler, der er fødevaregodkendte og hverken skal aftørres eller efterskyldes.

Du har også mulighed for at vælge desinfektionsmiddel, der ikke indeholder alkohol. Denne form for desinfektion er blevet mere udbredt og med god grund. Du benytter her et mere miljøvenligt produkt og til tider mere effektivt produkt. Vil du høre mere om desinfektionsmiddel uden alhokol, er du altid velkommen til at kontakte og på telefon 74871260 eller mail salg@vestergaardnu.dk.

Ønsker du datablad på produkterne, kan de findes her på hjemmesiden på hvert enkelt produkt. Hvis du er uheldig og støde på et produkt uden datablad, hører vi gerne fra dig på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.