Desinfektionsservietter

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Desinfektionsservietter er for alvor kommet på markedet de seneste år og ikke mindst i 2020 pga. Covid19, hvor brugen af desinfektionsservietter har bredt sig til en lang række brancher og områder. Fælles for vores desinfektionsservietter er, at de har dokumenteret effekt mod bl.a. bakterier og vira. Servietterne er nemme at have med undervejs i bilen, på rengøringsvognen eller at have stående på kontoret.

Desinfektionsservietter kan som udgangspunkt bruges på alle overflader og udstyr. De er således en god og hurtig løsning, bl.a. i køkkener, på toiletter, til dørhånd og indenfor plejesektoren. Også tastatur på computer, regnemaskine og lignende er hurtige at rengøre med en desinfektionsserviet. Beholderne er lavet, så man kun får enkelte servietter ud ad gangen. Anvendes mest hensigtsmæssig på tørre og rene overflader. Servietter skal være våde ved brug, derfor skal beholderne være lukket, så servietter ikke tørrer ind.

Bemærk at servietterne har forskellige størrelser og indeholder forskellige desinfektionsmidler alt efter, hvad du skal bruge dem til.

Du kan downloade datablad på desinfektionsservietter her på vores hjemmeside, når du er på produktets side. Hvis du skulle støde på et produkt uden datablad, er du velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.

Gør hverdagen mere sikker for dig selv og dine omgivelser.