Diverse

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 60

Faldende orden
Side
pr. side

Diverse

Autorengøring

Søger du efter produkter til rengøring af bilen kan du her vælge mellem et stor udvalg af forskellige børster og klude. Børsterne er alle specielt fremstillet til vask af biler, således at børstehårene ikke ridser lakken. Her finder du også børste til rengøring af fælge og af børstning af sne på ruderne. Her er rig mulighed for at passe godt på din bil.

 

Skovle

Skovle har mange forskellige udformninger. Skovle, der anvendes i fødevareindustrien, skal oftest være farvekodede og hygiejniske, så de er nemme at gøre rene og de ikke har revner eller sprækker, hvor bakterier kan gro. Skovlene er den helt rigtige ergonomi, så de er behagelige at holde ved og arbejde med.

 

Måtter

Måtter til indgangspartiet eller hvor i bygningen de nu ønskes.

Vil du gerne have måtten til at ligge fast på det glatte gulve, skal du vælge måtter med gripper på bagsiden. Gripperne griber fast i gulvet, så måtten ikke skrider ud. Måtterne fanger størstedelen af snavs under skoene og er med til at spare rengøringen.

Finder du ikke den ønskede slags måtte her, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mulighed for at skaffe andre slags måtter end udvalget, som du ser her på siden.

 

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.