Diverse engangsartikler

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
pr. side

Diverse engangsartikler

Vores sortiment af engangsartikler spænder vidt. Her kan du finde lige fra lysmanchetter til overtrækssko.

Mange tror, at engangsartikler altid påvirker miljøet i højere grad end produkter til flergangsbrug. Men her er det vigtigt at tage den samlede energi til både produktion og bortskaffelse af engangsartiklerne med i beregningen. I Danmark indsamler vi alt vores affald og brænder det i store anlæg med effektive filtre. På denne måde genanvendes engangsartiklerne faktisk efter brug, da forbrændingen udvikler ny energi som kan bruges andetsteds. Det du kan gøre for at hjælpe miljøet her, er at vælge de rigtige produkter.

Køb engangsartikler, forbrugsvarer og rengøringsprodukter hos Vestergaard Nustrup og vær sikker på god kvalitet. Hygiejne i forbindelse med sundhedspleje, rengøring og fødevarer kan ofte være afhængig af engangsartikler som forklæder og handsker. Her er det vigtigt ikke at gå på kompromis, da det vil forringe hygiejnen.

Mangler du informationer om de enkelte engangsartikler, findes der i mange tilfælde specifikationer, der kan downloades på det enkelte produkt. Hvis ikke du finder de informationer, som du mangler, er du velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk eller på chatten nede i højre hjørne.

Hos Vestergaard Nustrup får du en troværdig og seriøs leverandør af maskiner og rengøringsrekvisitter. Hvis du bestiller din ordre her på hjemmesiden, sidder vi klar til at ekspedere den hurtigst muligt.

 

Levering

Hvis du bor i vores nærområde, vil din ordre blive leveret med vores egen bil på faste vareture og ellers vil den blive sendt med fragtmand.

Der er naturligvis også mulighed for at afhente ordren på vores adresse. Afhentning kan finde sted efter aftale.