Diverse tilbehør

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 37

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 37

Side
pr. side
Faldende orden

Diverse tilbehør

Den rette dosering af kemi er ofte afgørende for et perfekt rengørings- og vaskeresultat.

På denne side ser du et bredt udvalg af tilbehør, som giver dig mulighed for at lave de helt rigtige blandinger og dermed udføre dine opgaver perfekt. Find det helt rigtige udstyr til både privat og professionelt brug.

Med den rette dosering er man nået langt, både for miljøet og dine besparelser. For at dosere kemi rigtigt er det nødvendig at bruge doseringsmål. Dette sikrer i forhold til rengøring, en kvalitets rengøring der ikke striber pga. overdosering.

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder, er du velkommen til at kontakte os, da der på nogle produkter kan være mulighed for kvantumsrabat. Vi sidder klar på telefon 74871260 eller på mail salg@vestergaardnu.dk