Diverse tilbehør

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 30

Faldende orden
Side
pr. side

 

Diverse tilbehør til skuremaskiner

Her finder du et lille udvalg i tilbehør til diverse skuremaskiner. Der findes rigtig meget tilbehør, som kan anvendes til specifikke opgaver. Har du et specielt ønske til tilbehør anbefaler vi derfor, at du kontakter os, så vi sammen kan finde det rigtige udstyr til din opgave.

Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller telefon 74871260, hvis du har brug for råd og vejledning i valg og køb af tilbehør.

Det er nemt og hurtigt at bestille din rengøringsrekvisitter hos Vestergaard Nustrup. Så snart du har afsendt din ordre, tager vi os af den og leverer eller afsender varerne hurtigst muligt.

Udover tilbehør til din skuremaskine, kan vi tilbyde dig alt i rengøringsmidler og -rekvisitter. Vi sammensætter gerne et tilbud til dig efter ønske og handler du stort ind, kan vi tilbyde dig kundespecifikke rabatter til lige netop dit behov. Tilbud er helt uforpligtende, det koster din tid og ikke yderligere.

 

Levering

Levering i vores nærområde foregår med egen varebil på faste vareture. Bor du uden for nærområdet, vil din ordre blive afsendt med fragtmand. Bemærk vores fragtgrænse i vores handelsbetingelser.

Du har naturligvis også mulighed for at afhente din bestilling på vores adresse. Varer kan afhentes efter nærmere aftale.