Elektronisk sæbedispenser

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 29

Faldende orden
Side
pr. side

En elektronisk sæbedispenser er typisk fuldstændig berøringsfri, hvilket gør den til en let anvendelig dispenser og en super hygiejnisk løsning på hospitaler, plejehjem, skoler, offentlige toiletter samt i lægeklinikker, tandlægeklinikker mm. Automatiske sæbedispensere kan sættes op overalt, hvor der er behov for håndvask og/eller hånddesinfektion.

Elektriske sæbedispensere fås i mange typer, der passer til forskellige behov. Der er også et væld af tilbehør, der kan være praktisk at have, alt efter hvilken situation der er tale om. Du kan f.eks. få en stander til den elektroniske sæbedispenser, som f.eks. også kan bruges til håndsprit.

Elektronisk sæbedispenser til privat og erhverv

Uanset om der er tale om privat- eller erhvervsmæssigt brug, så er en elektronisk sæbedispenser en god og hygiejnisk løsning. Der er mange fordele ved en elektrisk håndfri sæbedispenser. Den er mere hygiejnisk, da der ikke er en masse mennesker, der rører ved den. Det er derfor særdeles praktisk at have en elektronisk sæbedispenser på steder, hvor mange mennesker færdes og bruger den samme sæbedispenser. F.eks. på et offentligt toilet eller på større virksomheder, skoler og universiteter.

Den automatiske sæbedispenser sørger også for, at du ikke doserer mere sæbe, end du har brug for. Der kan derfor også godt være en lille økonomisk gevinst, der er værd at tage med. Som nævnt kan du få mange forskellige elektriske dispensere. Der findes f.eks. elektriske sæbedispensere, der laver sæben om til skum, og så er der naturligvis også dem, der blot giver dig flydende sæbe. Det er derfor nemt for dig at vælge den sæbedispenser, der passer bedst til dig og dine behov. 

Køb din elektroniske sæbedispenser online

Her hos Vestergaard Nustrup har vi et stort udvalg af elektroniske sæbedispenser samt tilbehør hertil. Du kan f.eks. købe standere til din sæbedispenser eller en drypbakke, som sørger for, at der ikke drypper sæbe eller håndsprit ned på gulvet.

En håndfri dispenser er ikke kun til sæbe, du kan også sagtens få elektroniske dispensere, der kan bruges til håndsprit. Håndsprit er et godt supplement til håndvasken, da den sikrer, at du ikke spreder bakterier til andre mennesker eller objekter. Det kan derfor være en god idé både at have en automatisk sæbedispenser samt en dispenser til håndsprit på badeværelset eller i køkkenet på steder, hvor mange mennesker færdes og omgås hinanden.

Kontakt gerne Vestergaard Nustrup, hvis du har spørgsmål til valg og køb af elektroniske sæbedispensere og tilbehør.