Bestik

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Engangs- og flergangsbestik

Står du og mangler engangsbestik? Her på siden finder du et alsidigt udvalg af godt engangsbestik, som samtidig er designet med tanke på naturen. Engangsbestik af plastik er efterhånden en sjældenhed, og i stedet kan du vælge at bestille komposterbart engangsbestik hjem. Det drejer sig om engangsbestik i birketræ, som giver både et smukt og behageligt bestik, der også er nedbrydeligt i naturen.

Engangsbestik af plastik

Engangsbestik i plastik findes stadig, men fremtiden peger på engangsbestik i materialer, der nemmere kan forgå i naturen. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde dig økovenligt engangsbestik i birketræ, så du kan gennemføre alt lige fra take away-virksomhed, til catering eller store konferencer, med brug af praktisk engangsbestik, der ikke giver dårlig samvittighed. Prøv engangsbestik i birketræ, og du vil ikke komme til at se dig tilbage eller prøve det nye flergangsbestik, som kan tåle flere gange i opvaskemaskinen.

 

Gode priser på engangsbestik

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du leder efter prisvenligt engangs- og flergangsbestik i store mængder. Vores pakker med høje stykantal banker prisen i bund, og det gør regnestykket nemt for dig, som gerne vil spare på udlejning og vask af almindeligt bestik. Du sparer tid og besvær, hvis du benytter engangsbestik, og det frigør dermed hænder, der ellers skulle tage sig af det traditionelle bestik.

 

Rørepinde og bestik til engangsbrug

Her på siden finder du ikke kun bestik til engangsbrug, vi kan også tilbyde dig rørepinde, som er en uundværligt for dig, der sælger take away-kaffe og lignende. Rørepinde skal se godt ud, være bionedbrydelige, og ikke koste for meget. Du kan krydse alle bokse af, med de rørepinde, som du kan bestille hjem lige her.

 

Engangsbestik til professionelle

Som du kan se, så sælger vi engangsbestik i pakker med mange eksemplarer. Det er fordi, at vores engangsbestik, er designet til professionel brug. Det betyder at kvaliteten er i top, og at prisen så vidt muligt er i bund. Vi har mange års erfaring på området, så vi har viden om og tillid til de produkter vi sælger. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du derfor mere end velkommen til at ringe på 74871260 eller skrive på salg@vestergaardnu.dk