Papirsduge / Engangsduge

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

En engangsdug kan være en rigtig praktisk løsning i mange sammenhænge. Skal du f.eks. holde en stor fest, er det ikke sikkert, at du lige ligger inde med en dug, der er stor nok til det bord, I skal sidde ved. Her er en papirdug en rigtig god løsning, og du kan sagtens få en fin og festlig papirdug, der passer til den fest, du skal holde.

Papirduge i god kvalitet til enhver anledning

Prøv vores praktiske papirduge i airlaid kvalitet, som minder om stof, men som er langt billigere og nemmere at have med at gøre. Ingen rengøring og vask - bare indsamling og bortskaffelse. En moderne papirdug som er coated således, at væske ikke trænger ind i fibrene. På den måde kan man i mange tilfælde tørre op, så væsken ikke beskadiger bordet under. Papirdugen behøver altså ikke at være tynd og skrøbelig, men kan sagtens fås i god og holdbar kvalitet.

Se det store udvalg af størrelser og farver

Hos Vestergaard Nustrup finder du et bredt sortiment af papirduge i flere størrelser, farver og kvaliteter, bl.a. Airlaid og Dunicell. Vi har den klassiske hvide engangsdug, men du kan også vælge andre mere luksuriøse udgaver. En engangsdug er en nem løsning til dig, der gerne vil dække et pænt og festligt bord, men som ikke ønsker besværet med at vaske den beskidte dug og lægge den sammen efter brug. Takket være det store udvalg i forskellige papirduge, er det nemt for dig at skabe den stemning, som du ønsker.

Køb papirduge i praktiske papirruller

Papirduge kan fås i en praktisk rulle – på den måde er den både nem at transportere, hvis du har brug for det, men det er også let at lægge den på bordet, da den bare skal rulles ud. Skal du ikke bruge dugen med det samme, eller får du ikke brugt hele papirdugen, er den nemt at gemme væk igen på rullen.

Generelt er papirduge på rulle praktiske, da du kan have en masse meter dug i gemmerne, der ikke fylder særlig meget. En fordel ved papirdugen er desuden, at den ikke skal vaskes efter brug, da du blot smider den ud. Derfor er papirdugen også velegnet til børnefødselsdage, hvor kagen formentlig ikke kan blive liggende på tallerknerne. Når du ikke skal bekymre dig om det store oprydningsarbejde, kan du nemmere fokusere på det sjove og nyde dine gæster.