Engangsklude

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 28

Faldende orden
Side
pr. side

Engangsklude

Vestergaard Nustrup har et meget stort sortiment indenfor klude. Lige her finder du sortimentet af engangsklude såvel til rengøring, som til engangsvask af krop, ansigt eller hænder. Kludene findes både i papir, skum og textilfibre. Du har også mulighed for at købe en engangsklud tilsat kemikalier til den rette rengøring. Vælg den klud, der passer til lige netop din opgave.

Engangsklude giver dig hurtig, effektiv og sikker rengøring af alle overflader der tåler vand. Kludene er klar til brug og meget velegnet til steder med høj hygiejnestandard, som eksempelvis på hospitaler, plejehjem, sanitære rum, daginstitutioner, klinikker, tog, færger, busser, biler og kontorer.

Hos Vestergaard Nustrup finder du også engangsklude til desinfektion af inventar, løse emner og hårde overflader. Disse desinfektionsklude indeholder ikke sæbe og lever dermed op til Statens Serum Instituts anbefalinger om, at rengøre først og derefter desinficere.

I visse tilfælde anvendes den populære ”alt mulig karklud” også som engangsklud. Alt mulig kluden findes i forskellig farver og kan findes her: https://www.vestergaardnu.dk/catalogsearch/result/?q=karklud

Har du svært ved at vælge, hvilken klud der vil være den rigtige til dit formål, tilbyder vi gerne vores assistance. Du kan træffe og på mail salg@vestergaardnu.dk eller du kan ringe til os på 74871260.