Tallerkener

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

Engangs- og flergangstallerkener

Engangstallerkner kan være en praktisk løsning i mange sammenhænge. Hos Vestergaard Nustrup har vi et bredt udvalg af tallerkner i flere størrelser - både i plast, pap og den komposterbare variant.

Mange tror, at engangsartikler altid påvirker miljøet i højere grad end produkter til flergangsbrug. Men her er det vigtigt at tage den samlede energi til både produktion og bortskaffelse af engangsartiklerne med i beregningen. I Danmark indsamler vi alt vores affald og brænder det i store anlæg med effektive filtre. På denne måde genanvendes engangsartiklerne faktisk efter brug, da forbrændingen udvikler ny energi som kan bruges andetsteds.

Køb engangsartikler, forbrugsvarer og rengøringsprodukter hos Vestergaard Nustrup og vær sikker på god kvalitet til den rigtige pris.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Enkelte varer kan blive sendt direkte fra vores leverandører.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.