Fejekoste / Fejeudstyr

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 64

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup finder du et bredt udvalg af fejekoste og fejeudstyr til virksomheder såvel som til private hjem. Vores fejekoste og fejebakker findes i flere forskellige farver og bredder, således du kan finde det helt rigtige værktøj til din opgave, adskille afdelinger og funktioner eller blot matche farveholdningen i dit hjem. Udover håndskovle, fejevalse, fejekoste og fejebakker, fører Vestergaard Nustrup også en serie af ergonomiske skovle.

Køb fejekoste og fejeudstyr hos Vestergaard Nustrup og vær sikker på, at du får det helt rigtige værktøj til opgaven - til den helt rigtige pris.

I vores sortiment har du mulighed for at vælge fejekoste m.m. i mange forskellige farver. Dette er en nødvendighed, hvis du som virksomhed kører med farvekodning på dine rengøringsartikler.

Har du brug for nærmere specifikationer på en kost, kan dette downloades på hvert enkelt produkt. Her kan du se længde og bredde på børstehovedet. Og du kan også se, om den pågældende kost kan tåle høje grader ved rengøring. På en del af produkterne vil det også være muligt at se relaterede varer, så du fx let kan finde det rigtige skaft til en kost.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder.