Fejemaskine

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Fejemaskine

Vi har her et lille udvalg i fejemaskiner, der kan være en stor hjælp, når du har større arealer der skal fejes. Det kan være lige fra en lagerhal til en gårdsplads, fra blade til støv og snavs, så har vi den rigtige fejemaskine til dig. Med en fejemaskine kan du skåne din ryg samtidig med, at du får fjernet blade eller snavs. Hvis du først har prøvet at bruge en fejemaskine på de store arealer, vil du altid ty til fejemaskinen og få arbejdet gjort i en fart samtidig med du passer på dig selv og din ryg. Har du et specielt ønske, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den bedste løsning til lige præcis din opgave.

Har du brug for en lille eller en stor fejemaskine, så er vi leveringsdygtige.

Kontakt os gerne på 74871260 eller salg@vestergaardnu.dk, hvis du har brug for råd og vejledning omkring valg og køb af rengøringsmaskiner - vi har mere end 50 års erfaring.

Hos Vestergaard Nustrup får du en troværdig og seriøs leverandør af maskiner og rengøringsrekvisitter. Hvis du bestiller din ordre her på hjemmesiden, sidder vi klar til at ekspedere den hurtigst muligt.

 

Levering

Hvis du bor i vores nærområde, vil din ordre blive leveret med vores egen bil på faste vareture og ellers vil den blive sendt med fragtmand.

Der er naturligvis også mulighed for at afhente ordren på vores adresse. Afhentning kan finde sted efter aftale.