Film / Folie

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

Film og folie

Film og alufolie benyttes i rigtig mange køkkener, når maden skal opbevares i køleskabet eller andre steder. På denne måde har du nemt et låg til din skål eller anden beskyttelse til dine madvarer.

I vores sortiment af fødevaregodkendt folie, madfilm, strækfilm og madpapir finder du flere forskellige bredder og kvaliteter til brug i både storkøkkener, kantiner og private hjem. Madfilm findes desuden både med og uden perforering. Vær opmærksom på, at visse varianter madfilm ikke er egnet til rene fedtstoffer, olier og madvarer opbevaret i olie.

Er du i tvivl om valg og køb af madfilm og -folie, så tag gerne kontakt til os hos Vestergaard Nustrup.

Benytter du film og folie i store ruller – bredde 30, 45 og 60 cm, har du også mulighed for at købe dispenserløsninger til skab eller skuffe. Se varenr. 1102620 eller 1102625.

 

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m., vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.