Flydende vaskemiddel

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Her finder du storkøb af flydende vaskemiddel. Flydende vaskemiddel har en lang række fordele i forhold til traditionelt vaskepulver, bl.a. fordi det er nemmere at dosere mekanisk. Kontakt os gerne, hvis du har brug for rådgivning til større opgaver ikke bare omkring flydende vaskemiddel, men hele din rengøring fra gulv til loft.

Hos Vestergaard Nustrup har vi et stort kvalitetsudvalg af flydende vaskemiddel både til brug ved håndvask, i private vaskemaskiner og i industrimaskiner med automatisk doseringsanlæg. Ja selv vaskenet kan vi hjælpe dig med.

I vores sortiment finder du højtkoncentrerede produkter til effektiv og skånsom tøjvask med eller uden parfume. Vi er også leveringsdygtige i vaskemidler med lugthæmmer og tøjvask uden optisk hvidt. Vi forhandler produkter fra de førende danske producenter som Iduna, Novadan, Ecolab mm.

Mangler du datablad på produkterne, som du køber hos os, kan disse findes her på hjemmesiden på hvert enkelt produkt. Skulle du støde på en vare, hvor du ikke kan finde databladet, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi gerne databladet til dig.

 Skulle du have bruge for en industrivaskemaskine, doseringsanlæg eller andet, er du også velkommen til at kontakte os, her vi Rene være den helt rette at få fat i.