Forbrugsvarer

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 538

Faldende orden
Side
pr. side

Forbrugsvarer

Hos Vestergaard Nustrup har vi et stort sortiment af alle de forbrugsvarer der indgår i den daglige drift uanset din virksomheds størrelse. Du kan med fordel købe større kvantum og derved indgå aftale om kvantumsrabatter.

 

Aftørringspapir

Vi har her et større udvalg af aftørringspapir. Her kan du finde alt lige fra toiletpapir og håndklædeark til ansigtsservietter. Har du også brug for dispensere til dit aftørringspapir, kan vi også levere dette. Vi har flere forskellige serier af dispensere, hvor du også kan købe, så de matcher med dine sæbedispensere. Du kan også lave brugsaftaler på dispensere.

 

Engangsartikler

Fryseposer, take-away artikler, film og folie samt engangsservice benyttes i mange køkkener og cafeterier, hvor man skal opbevare madvarer eller levere ud af huset. Mange er i dag blevet mere miljøbevidste og benytter derfor ikke så mange engangsartikler som tidligere, men helt undvære disse ting kan være svært.

 

Affaldsartikler

Udvalget af affaldsposer og -sække er stort. Der findes affaldsstativer til sortering og det er også muligt at vælge poser og sække i forskellige farver, så det gør sorteringen nemmere.

Der er rigtig mange forskellige størrelser og tykkelser i affaldsposer og – sække, så du kan vælge lige det produkt, som du ønsker.

 

Diverse

Bordduge, stearinlys og tandstikker er også i vores sortiment, når du skal have dækket bord til fest og hygge.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Enkelte varer kan blive sendt direkte fra vores leverandører.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.