Fryseposer

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Fryseposer

Hos Vestergaard Nustrup sælger vi fryseposer, der er produceret af fødevaregodkendte råvarer og derfor kan anvendes til opbevaring af alle typer fødevarer. Poserne kan desuden fryses ned til -30 grader celsius i ubegrænset tid uden at miste sine tætsluttende og smidige egenskaber.

Med gode fryseposer får du fleksibel og pladsbesparende opbevaring af madvarer uden efterfølgende rengøring.

Fryseposerne findes i mange forskellige størrelser helt nede fra 2 liters poser. På de fleste fryseposer er der et skrivefelt, så du kan notere hvornår og hvad du fryser ned.

 

Sikkerhedsforskrifter

Poser bør opbevares utilgængeligt for børn.

 

Fyld hylderne op

Fyld dine hylder op med engangsartikler, forbrugsvarer og rengøringsprodukter hos Vestergaard Nustrup og vær sikker på god kvalitet til den rigtige pris.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Enkelte varer kan blive sendt direkte fra vores leverandører.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.