Glasklude

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Glasklud

En glasklud eller polerklud er perfekt til rengøringen af vinduer, spejle, rustfrit stål eller andre skinnende metaloverflader. Microfiber glaskluden er ligeledes velegnet til rengøring af lakerede overflader, hvor man normalt ville bruge glaspoleringsmidler.

Glasklude anvendes tør eller let fugtig - uden rengøringsmidler - og efterlader altid overfladen flot, ren og helt uden fnug eller striber. Polerklude er desuden fantastiske til indvending rengøring af bilruder og til at pudse biller. Hos Vestergaard Nustrup har vi udvalgt langtidsholdbare glasklude af ekstra god kvalitet - selvfølgelig til en god pris. Anvend fx en glasklud sammen med en sprayflaske med vand.

 

Vestergaard Nustrup har eksisteret siden 1959 og med vores erfaring hjælper vi dig gerne videre. Her kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.