Glasrens / Vinduessæbe

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Blanke vinduer og rene spejle - hos Vestergaard Nustrup har vi effektive midler til glasrens og vinduesvask. Uanset om du vasker vinduer som professionel eller privat, skal resultatet være iorden hver gang. Vores rengøringsmidler til glas, spejle og ruder er særdeles populære og både anvendt og anbefalet af professionelle vinduespudsere.

Vær opmærksom på, at de fleste rengøringsmidler fra os er højtkoncentrerede, da de også bruges af professionelle. Vi anbefaler altid, at du læser vedledning på etiketten grundigt inden du går igang, da overdosering ikke gør rengøringen bedre. Ønsker du datablad på de produkter, som du bestiller hos os, kan du downloade disse her på hjemmesiden under hvert enkelt produkt.

Køber du vores "ready to use" produkter, er der som oftest mulighed for at købe både i sprayflaske og 5 liters dunke til opfyldning. I længden vil den billigste løsning altid være i større emballage. Anvend de professionelle produkter og den rigtige dosering, så du efterlader vinduer og glas blank og stribefri. Vi lover dig, at det kan gøre en forskel. Også indenfor glasrens og vinduessæbe, er der mulighed for at vælge svanemærkede produkter, så du tager hensyn til miljøet.

Vi er desuden også leveringsdygtige i professionelt udstyr til vinduesvask fra både Vikan, Nordisk Microfiber og Unger.