Grundrens

Vis som Gitter Liste

18 varer

Faldende orden
pr. side

Du finder her vores udvalg af effektive rengøringsmidler til grundrengøring. Med vores forskellige grundrens produkter kan du altid være sikker på, at du kan arbejde med høj kvalitet, der sikrer gode rengøringsresultater. Uanset om du skal rengøre vægge, gulve eller inventar. Du skal være opmærksom på at grundrens kan være et højkoncentreret produkt og vi anbefaler derfor, at du læser brugsanvisning inden brug, så du får produktet blandet i korrekt forhold. Grundrens anvendes til grovere rengøring, opskuring og til fjernelse af smuds, fedtstoffer, olie og nikotin inden der skal males eller hvis der skal lægges polish på gulve. Bemærk, at det kan være nødvenligt at lade opløsningen virke et par minutter for fjernelse af genstridigt snavs.

Bestiller du grundrens til erhvervsbrug, har du også mulighed for at downloade datablad på produktet her på hjemmesiden. Mangler du yderligere information om grundrens, er du velkommen til at skrive til os på salg@vestergaardnu.dk eller i chatten nede i højre hjørne.

Hos Vestergaard Nustrup har vi altid effektive rengøringsmidler fra alle de førende producenter fx Iduna, Novadan og Ecolab. Uanset hvilken grundrens du vælger, er der her tale om effektive varer, som giver et flot resultat. Du kan også her på hjemmesiden finde de rigtige rengøringsartikler til at anvende sammen med grundrensen.