Gulvbørster / Koste

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 170

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup finder du en bredt udvalg af gulvbørster og koste samt reservedele hertil. Vi fører alt indenfor gulvskrabere, skurebørster, fejekoste og gadekoste til brug i private hjem og virksomheder. Køb gulvbørster og koste hos os og du er sikker på at få den bedste kvalitet til den helt rigtige pris. Vi har blandt andet et stort sortiment af børstevarer fra den danske virksomhed Vikan.

En god gulvbørste og kost har den helt rigtige stivhed til opgaven, den rigtige størrelse og et godt håndtag. I Vikans hygiejne serie er det muligt at vælge børster i mange forskellige farver, hvis du har brug for hygiejnekontrol på din virksomhed, dermed kan du sikre dig mod kontaminering mellem forskellige funktioner og afdelinger.

Kig også i menuen til venstre, hvor vi har delt alle børsterne op efter funktion og type. På den måde kan du let finde, den helt rigtige børste til din rengøringsopgave. Hos Vestergaard Nustrup hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rigtige pakke af midler og materialer.

Har du brug for nærmere specifikationer på en børste, kan dette downloades på hvert enkelt produkt. Her kan du se længde og bredde på børstehovedet. Og du kan også se, om den pågældende børste fx kan tåle rengøring i opvaskemaskine. Du vil i mange tilfælde også kunne finde relaterede produkter på en vare, hvis du fx mangler en kost og skal finde et skaft til denne, så du er sikker på, at det passer sammen.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder.