Gulvklude

Gulvklude

Hos Vestergaard Nustrup sætter vi en ære i at sælge kvalitetsprodukter til professionel rengøring.

Køber du et kvalitetsprodukt, holder det som oftest længere end de billige. Selvom vi ikke længere har det store salg i gulvklude, har vi et lille udvalg i gulvklude af god kvalitet, så du også kan købe kvalitetsprodukter, når du skal i gang med gulvklud, sæbe og spand til din gulvvask. Kludene er 50x50 cm eller større.

Bryder man sig ikke om at vaske gulv med moppesæt, er gulvklude en god løsning. Gulvklude er velegnede til gulvvask, men også til oliering og polering af gulve, samt optørring af snavs. Det er muligt at anvende gulvklude både med og uden gulvskrubbe. 

 

Bestilling og levering

Vi har et stort sortiment af rengøringsartikler af høj kvalitet. Vi henvender os både til det store rengøringsselskab, men også til rengøringspersonalet i virksomheder, der selv klarer deres rengøring. Det skal være muligt for alle at købe rekvisitter til en nem hverdag indenfor rengøring.

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.