Gulvpads / rondeller

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 116

Faldende orden
Side
pr. side

Gulvpads og -rondeller

Hos Vestergaard Nustrup finder du et stort kvalitetssortiment af skurepads og skurerondeller i mange forskellige størrelser i serier fra f.eks. Orbot, Tender Power Pad, Twister Rondel og Eco Brilliance Pad. Blandt vores pads/rondeller kan du finde det tilbehør, du skal bruge til lige netop din gulvopgave, det gælder både stripping, polering m.m.

Tender Power pads findes både i firkantet model og i runde. Vi har et kæmpe udvalg i de runde Tender Power Pads, der er rigtig mange farver og størrelser. Pads findes både til manuel og maskinel brug.

Her finder du skurepads til alle formål, uanset om du skal arbejde med let eller kraftigere afrensning, blot fjerne almindeligt snavs og skomærker eller rense for opbygning af polish uden af skade gulvet. Vi fører også pads til både varm og tør polering.

Kontakt os gerne på salg@vestergaardnu.dk eller telefon 74871260, hvis du har brug for råd og vejledning i valg og køb af skurepads og -rondeller.

Det er nemt og hurtigt at bestille din rengøringsrekvisitter hos Vestergaard Nustrup. Så snart du har afsendt din ordre, tager vi os af den og leverer eller afsender varerne hurtigst muligt.