Gulvpolish

Hos Vestergaard Nustrup finder du altid et fast udvalg af polish til gulve. Med polish får du en flot overflade og samtidig en effektiv forsegling. Hvis en upoleret overflade bliver forstørret tusindvis af gange, vil det som regel nærmest ligne bjerge og dale. Men ved gentagen polering og påføring af polish, bliver disse "bjerge" efterhånden slidt ned, indtil de er stort set flade - eller i hvert fald bare små "bakker". Hvis du vil sørge godt for dit gulv, bør du vælge den rigtige type gulvpolish. Er du på jagt efter en kvalitetspolish, så kig her på siden. Vi har polish fra anerkendt producenter som Iduna og Ecolab.

Den glatte beskyttelse minimerer vedhæftning af snavs og forbedrer gulvets udseende. Dette giver gulvet fremragende modstandskraft over for slitage, hælemærker og snavs og den glansfulde beskyttelse reducerer dine vedligeholdelsesudgifter.

Husk at din polish skal påføres korrekt for at give det rigtige udtryk og virkning. Følg altid vejledning på produktet.

Ønsker du datablad på produkter, som du køber hos os, kan du downloade disse her på hjemmesiden ved hvert enkelt produkt. Støder du på en vare, hvor du ikke kan finde databladdet, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@vestergaardnu.dk, så finder vi det til dig.