Gulvskrabere

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 53

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup finder du et bredt sortiment af gulvskrabere og bordskrabere - både med fast led og drejeled. Mange af skraberne findes i flere forskellige farver og bredder, således du kan finde den helt rigtige skraber til din rengøringsopgave. Har du hygiejnekontrol i din virksomhed, kan du her vælge de ønskede farver til dette brug og sikre dig mod kontaminering mellem forskellige funktioner og afdelinger.

Køb din gulvskraber hos Vestergaard Nustrup og vær sikker på, at du får den bedste kvalitet til den helt rigtige pris. Vi fører blandt andet produkter fra den danske virksomhed Vikan, der står for god stabil dansk kvalitet.

Har du brug for nærmere specifikationer på en skraber, kan dette downloades på hvert enkelt produkt. Her kan du se længde og bredde på skraberhovedet. Og du kan også se, om den pågældende skraber fx kan tåle rengøring i opvaskemaskine . Du vil i mange tilfælde også kunne finde relaterede produkter på en vare, hvis du fx mangler en gulvskraber og skal finde et skaft til denne, så du er sikker på, at det passer sammen.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder