Gulvvaskemaskine

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 92

Faldende orden
Side
pr. side

Gulvvaskemaskine

Hos Vestergaard Nustrup har vi et stort udvalg gulvvaskemaskiner og mange års erfaring med maskinsalg, rådgivning og support. I vores sortiment finder du maskiner til gulvvask fra førende producenter som Numatic, Nilfisk, Lavor, Fimap mfl. Derudover forhandler vi den revolutionerende gulvmaskine, Orbot, der kan bruges til alle gulvtyper.

Hos Vestergaard Nustrup får du en troværdig og seriøs leverandør af gulvvaskemaskiner og vi laver gerne en produktdemo på dine gulve.

En gulvvaskemaskine gør rengøringen lettere og hurtigere

I mange brancher og virksomheder gør det rengøringen langt lettere, når man bruger en gulvvaskemaskine. En gulvvaskemaskine kan nemlig sørge for at gøre gulvet mere rent end mange andre former for gulvvask. Af den årsag er det også uundværligt med en god gulvvaskemaskine, hvis I har et større område, der jævnligt skal gøres ren.

Samtidig kan flere af vores gulvvaskemaskiner spare dig for mange kemikalier under rengøringen, da selve maskinen kan rense med vand ved meget højt tryk.

Vi har her hos Vestergaard Nustrup et godt udvalg af gulvvaskemaskiner i forskellige størrelser, så I kan finde den bedste maskine til virksomheden.

Få adgang til en gulvvaskemaskine til behov

Det smarte ved en god og effektiv gulvvaskemaskine, som f.eks. vores Orbot, er, at den kan betjenes af alle og kan give en dyb rengøring af de fleste gulvtyper, herunder klinker og fuger.

Hvis du ikke har behov for en gulvvaskemaskine til hverdagsbrug, kan vi her hos Vestergaard Nustrup også tilbyde dig at leje vores gulvvaskemaskiner efter behov. På den måde kan du få rengjort områder af virksomheden, der trænger til en ekstra kærlig hånd, som du kun kan opnå med en gulvvaskemaskine.