Hånddesinfektion

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 29

Faldende orden
Side
pr. side

Håndsprit og desinfektionsgel er et supplement til håndvask. Korrekt brug af håndsprit, kan forhindre at du overfører virus og bakterier fra hænderne til overflader eller andre mennesker. Det er derfor en god idé at bruge håndsprit, både når du er rask og syg.

Det er naturligvis stadig vigtigst at vaske hænder, men håndsprit sikrer dig især god hygiejne, når du er på farten. Supplér evt. med en håndcreme, hvis du føler behov for det. Både hyppig håndvask og bruge af hånddesinfektion kan udtørre hænderne.

God håndhygiejne hjemme og på arbejdspladsen

Uanset hvor du befinder dig, så er god håndhygiejne en essentiel del af hverdagen. Du kommer dagligt i kontakt med en masse mennesker, hvilket potentielt også betyder, at du kan komme i kontakt med bakterier og sygdom. Bruger du håndsprit, minimerer du risikoen for at tage sygdom med hjem samt at sprede sygdom på dit arbejde.

Håndsprit er en god ting at have på arbejdspladsen, så medarbejderne altid har mulighed for at desinficere deres hænder. Det kan også være, at der af og til er objekter, der har brug for at blive desinficerede. En dunk med håndspritgel på 5 liter kan være oplagt til store virksomheder, universiteter eller skoler, der har mange medarbejdere eller elever, der omgås hinanden og ikke kan undgå tæt kontakt. Vi har også mindre mængder, hvis du blot har brug for at købe en beholder med håndsprit, du kan have stående derhjemme.

Hav håndsprit med på farten

Det er altid en god idé at have en lille beholder med håndsprit med sig. Heldigvis kan du sagtens få beholdere, der er til at have i lommen eller tasken. Det er for det meste muligt at spritte sine hænder af, når man bevæger sig ud i det offentlige rum, men står du lige pludselig i en situation, hvor håndsprit ikke er tilgængeligt, er det rart at have det ved hånden. En lille flaske med håndsprit er også praktisk at have liggende i bilen, så du altid har adgang til håndsprit, når du er på farten.

Køb håndsprit online

Her hos Vestergaard Nustrup kan du købe din håndsprit online. Det er nemt, og der er en masse forskellige produkter, som du kan vælge i mellem. Du kan få flydende håndsprit, håndspritgel samt håndspritskum. Der er rig mulighed for at finde den type hånddesinfektion, som passer bedst til dit behov.