Hånddesinfektion

Hej og velkommen til.

Vælg venligst privat eller erhverv

privat erhverv

OBS - ønsker du som virksomhed at se vores fulde sortiment, skal du være logget ind som kunde

Vi bruger dit valg til at bestemme, om priser vises med eller uden moms.

Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden

Hånddesinfektionsgel & spray

Hånddesinfektion er et rigtig godt supplement eller alternativ til håndvask med vand og sæbe – og fås både som gel, skum og flydende opløsninger. Håndsprit kan være lige så effektivt til at komme bakterierne til livs som sæbe. Bemærk dog hånddesinfektion har den bedste effekt på rene hænder, så vask altid hænderne først, hvis det er muligt.

Både nu og tidligere har hånddesinfektion været vigtigt i mange sundhedsfaglige erhverv – det nye er, at efter Corona indtraf, er der nu stor fokus på håndhygiejne hos både private og erhverv. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af håndsprit både som gel og spray.

Hav hånddesinfektion med i tasken

Det er altid praktisk at have hånddesinfektionsgel med sig, når man er på farten – på arbejde eller i skole. Mange offentlige steder står ofte håndsprit til rådighed, men det er dog ikke alle steder, hvor du har brug for håndsprit, at det er tilgængeligt.

Hånddesinfektion fås i mange forskellige beholderstørrelser, og også størrelser der er nemme at have med sig. Du kan f.eks. få små flasker med hånddesinfektionsgel, som du nemt kan have i en lomme eller en taske. På den måde er du altid sikker på, at du har mulighed for at desinficere dine hænder, f.eks. hvis du skal ud at spise eller står i en situation, hvor det er rart med rene og bakteriefrie hænder. En lille beholder er f.eks. også praktisk at have i bilen, så du altid har den ved hånden, når du f.eks. har været ude at købe ind eller har været i kontakt med mange mennesker.

Stort udvalg af hånddesinfektion til alle behov

Her hos Vestergaard Nustrup kan du vælge imellem en masse forskellige hånddesinfektionsprodukter, både til private formål og erhvervsmæssige formål. Du kan få hånddesinfektionsgel på 5 liter, hvis det er det, du har brug for.

En stor dunk med hånddesinfektion kan f.eks. være praktisk på store arbejdspladser – såsom småbørnsinstitutioner, hospitaler, skoler eller store virksomheder med kantiner, hvor mange mennesker omgås hinanden og derfor skal bruge håndsprit flere gange dagligt.

Har du en lille beholder, kan du også købe en stor portion hånddesinfektion, som du kan fylde op efter behov, så du altid kan have den med dig.

Vælg den type hånddesinfektion, som du bedst kan lide at bruge.