Hånddesinfektion

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

Håndesinfektion til private og erhverv

Hos Vestergaard Nustrup stiller vi mange forskellige produkter til rådighed, så du kan vælge det middel, der passer bedst ind i din hverdag.

Du kan desuden vælge imellem flere emballager:

  • Store dunke - hvis du har et stort forbrug, kan det være en økonomisk løsning at købe desinfektionsmidler i vores store dunke, så du løbende kan fylde dem op.
  • Almindelige dispensere - disse egner sig perfekt til en nem håndhygiejne.
  • Praktiske poser - kan bruges til visse dispensere.

Sidder du inde med spørgsmål til et eller flere af vores produkter, så står vi altid klar til at hjælpe. Vi har en stor interesse i, at du selvfølgelig finder de bedste produkter, som kan gøre dit arbejdsliv såvel som private liv nemmere, og derfor har vi kun de bedste produkter i vores varelager.

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.  

Håndsprit er et rigtig godt supplement eller alternativ til håndvask med vand og sæbe – og fås både som gel, skum og flydende opløsninger. Det er mere effektivt i forhold til at dræbe mikroorganismer end sæber - og håndsprit udtørrer desuden ikke hænderne på samme måde som gentagende vask med håndsæbe kan gøre. 

Både nu og tidligere har hånddesinfektion været vigtigt i mange sundhedsfaglige erhverv – det nye er, at efter Corona indtraf, er der nu stor fokus på håndhygiejne hos både private og erhverv. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af håndsprit.