Håndklæderuller

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 26

Faldende orden
Side
pr. side

Håndklæderuller

Hos Vestergaard Nustrup finder du altid et solidt udvalg af håndklæderuller til diverse dispensere. Håndklæderuller er det nemme alternativ, som hjælper dig med at spare på papirforbruget og fremme den gode håndhygiejne. Når man har vasket sine hænder, er aftørringen mindst lige så vigtig som selve afvaskningen, fordi fugtige hænder bærer langt flere bakterier end tørre hænder. Det er en af grundene til at håndklæderuller er blevet så populære.

Der er mange grunde til at spare turen i det lokale supermarked. Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige kvaliteter, størrelser, brands, materialer og meget mere.

Uanset om du er på udkig efter discount eller papir af højeste kvalitet så har vi sikkert produktet til dig. Vores udvalg byder på 1-lags og 2-lags. Flere lag resulterer i tykkere papir og mere behageligt brug. Vi tilbyder håndklæderuller i ny fiber kvalitet såvel som genbrugsfiber. Forskellen ligger i hvordan papirerne er lavet.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Enkelte varer kan blive sendt direkte fra vores leverandører.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.