Håndrens

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
pr. side

Håndrens

Effektive håndrensemidler er en absolut nødvendighed på mange arbejdspladser, hvor huden har omgang med fx. olie, fedt og blæk. Hos Vestergaard Nustrup fører vi bl.a. Swarfega, som næsten er en industristandard indenfor heavy duty håndrens. Det benyttes mest effektivt ved, at man arbejder en lille mængde ind i tør hud, hvorefter man skyller hænderne og tørrer af med papirhåndklæder.

Håndrens er langt mere effektivt end sæbe eller andre almindelige renseprodukter til at fjerne snavs, olie og spildstoffer fra fx. garager og maskinværksteder.

Hos Vestergaard Nustrup kan du naturligvis købe håndrens til både vægmonterede dispensere og i almindelig bordmodel med pumpe. Vi fører dispensere fra flere forskellige leverandører, så ønsker du en samlet løsning, er du altid velkommen til at forhøre dig, hvad vi kan byde på.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m., vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.