Handsker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 68

Faldende orden
Side
pr. side

Handsker

Hos Vestergaard Nustrup kan vi byde på lidt af hvert indenfor engangshandsker og handsker til flere ganges brug. Vi har nitrilhandsker, latexhandsker og vinylhandsker. Vi har engangshandsker både med og uden pudder og de findes i flere forskellige farver. Alle handsker er optimeret til dansk brug og opfylder de nødvendige krav i forhold til hygiejne osv. Download gerne datablad, når du er inde på varen.

Ønsker du kraftigere arbejdshandsker, kan vi også levere dette.

Uanset om du søger handsker til rengøringspersonalet eller til montagearbejde er vi leveringsdygtige i dette. Den handske du skal vælge, afhænger naturligvis af dine kriterier for handsker.

Køb dine handsker her og beskyt dine hænder i arbejdet. Hænderne skal holde resten af livet

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få handsker leveret indefor 2-5 hverdage og med fragfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.