Håndskrabere

Vis som Gitter Liste

24 varer

Faldende orden
pr. side

En god håndskraber er et effektivt redskab til fjernelse af fx. fastbrændte materialer og indtørrede væsker, som ikke lader sig fjerne ved almindelig rengøring. Hos Vestergaard Nustrup fører vi også håndskrabere, som er ideelle i forbindelse med tømning af beholdere og tanke samt håndskrabere, som kan benyttes til at aftrække væsker og materialer fra overflader, fx. fjerne vand fra klinker for at undgå kalkaflejringer.

I vores sortiment har du mulighed for at vælge håndskrabere i mange forskellige farver. Dette er en nødvendighed, hvis du som virksomhed kører med farvekodning på dine rengøringsartikler, således at du kan sikre dig mod kontaminering mellem forskellige funktioner og afdelinger. Du kan få håndskrabere i forskellige former, alt efter, hvad du skal bruge den til. Danske Vikan producerer en kollektion af skrabere, som supplerer det øvrige sortiment af Vikan-produkter, som kan udruste alle rengøringsafdelinger. Alle skrabere produceres af det bedste og stærkeste materiale for kvalitetsrigtige produkter.

Ønsker du nærmere information om en håndskraber, har du mulighed på hvert enkelt produkt at downloade diverse specifikationer.

Skal du købe ind til en virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få tilbud på køb i større mængder. Storkøb kan naturligvis også være køb af assorterede produkter fra vores store sortiment. Kontakt os på salg@vestergaardnu.dk eller 74871260.