Håndtag/pistol

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Håndtag/pistol til skumanlæg eller vandslange

Til rengøring i storkøkken, bade- og omklædningsrum, kølerum og lignende har du brug for de helt rigtige rekvisitter. Skal du gøre rent med skumanlæg, er det vigtigt at have en spulepistol i god kvalitet.

Her finder du en række håndtag til skumudlægger, vandslange og spulepistoler. Kontakt altid gerne Vestergaard Nustrup, hvis du har brug for råd og vejledning til at vælge de helt rigtige rekvisitter, så rengøringsopgaven løses bedst muligt.

 

Vær sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte rengøring. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.  Bestil online og få leveret indenfor 2-5 hverdage og med fragtfri levering til erhvervsadresse ved køb over kr. 700,00 excl. moms.

Skal du købe ind i større mængder til en virksomhed eller lign., er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, så vi kan se, om der er mulighed for at give dig rabat på dit køb.