Solcreme

Solcreme

Solcreme har til formål at beskytte huden mod den skadelige UV-stråling i sollys. Solcreme indeholder både et fysisk filter og et kemisk filter eller en kombination.

Udover Uv-filteret indeholder solcreme ofte blødgørende og fugtighedsgivende komponenter.

Faktortallet på solcreme angiver graden af beskyttelse den pågældende solcreme yder. Faktor 5 betyder, at man kan opholde sig fem gange så lang tid i solen, end hvis man slet ikke har solcreme på. Dog afhænger den faktiske beskyttelse af, hvor tykt et lag solcreme man har på. Faktortallet er derfor i praksis kun en information, som gør det muligt at sammenligne effektiviteten af forskellige solcremer.

 

Vi anbefaler solcreme til fx håndværkere, gartnere eller i andre brancher, hvor der arbejdes udenfor. Vælg selv, om du ønsker en handy lille tube, som kan være med i bilen eller du måske ønsker en mere stationær løsning med en dispenser på væggen eller monteret i håndværkerbilen.

 

Bestilling og levering


Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Når du bestiller alterlys m.m., vil disse blive sendt særskilt med levering direkte fra vores leverandør.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.