Holdere til vaskeovertræk

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Holder til vaskeovertræk

Hos Vestergaard Nustrup finder du holdere til dit vaskeovertræk i mange forskellige bredder. Alle vores holdere er lavet i solide materialer med et godt greb og mulighed for at forlænge med teleskopskaft i forskellige længder.

En god holder til et godt vaskeovertræk vil give en effektiv vinduespudsning og rengøring af store overflader mange gange nemmere - og resultatet bliver tilsvarende bedre. Ønsker du at købe samme værktøj til din vinduesvask, som de professionelle vinduespudsere anvender, er du kommet til den helt rigtige side.

Du vælger simpelthen din holder til vaskeovertræk efter, hvor store dine vinduer er og har du vinduer i forskellig højde, kan du som tidligere skrevet også vælge et teleskopskaft. Du skal blot være opmærksom på, at du vælger samme mærke, så du er sikker på at rekvisitterne passer sammen.

Køb dit vinduespudserudstyr her og gør arbejdsgangen lettere for dig selv.

Hos Vestergaard Nustrup kan du være sikker på god kvalitet til den rigtige pris. Klik blot på de ønskede produkter og læg dem i din varekurv. Du kan finde alle rekvisitter til den perfekte vinduesvask. Når din ordre er gennemført, klarer vi hurtigst muligt forsendelsen til dig, så du kan komme i gang med dine nye rekvisitter.