Industripapir og -klude

Vis som Gitter Liste

23 varer

Faldende orden
pr. side

Industripapir

Her finder du altid et stort udvalg af industripapir til aftørring på fx. værksteder, hvor der er krav til høj kvalitet og stærk vævning i fibrene. Industripapir benyttes i mange brancher, uanset om det er til aftørring, rengøring, polering og meget andet. Med det simple "brug-og-smid-væk"-koncept sikrer man en ekstremt høj hygiejnestandard, når der sammenlignes med genbrugsløsninger som fx. klude og håndklæder.

Uanset om du er på udkig efter discount eller papir af højeste kvalitet så har vi sikkert produktet til dig. Vores udvalg byder på 1-lags og 2-lags. Flere lag resulterer i tykkere papir og mere behageligt brug. Vi tilbyder håndklæderuller i ny fiber kvalitet såvel som genbrugsfiber. Forskellen ligger i hvordan papirerne er lavet.

Mangler du et stativ til dit industripapir, er vi naturligvis også leveringsdygtige i dette.

 

Bestilling og levering

Du bestiller blot dine varer her på hjemmesiden og så sørger vi for levering hurtigst muligt. Levering i vores nærområde kan ske med egen bil og ellers vil forsendelser blive leveret af ekstern fragtmand. Enkelte varer kan blive sendt direkte fra vores leverandører.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde det rette sortiment til lige netop dit behov, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@vestergaardnu.dk eller på telefon 74871260.