Industristøvsuger

Vis som Gitter Liste

Varer 1-25 af 32

Faldende orden
Side
pr. side

Hos Vestergaard Nustrup fører vi et bredt udvalg af professionelle industristøvsugere til effektivt rengøringsarbejde i virksomheder og institutioner. En god industristøvsuger er kendetegnet ved høj kapacitet - både i sugeevne og opbevaring - og frem for alt lang holdbarhed.

Hos Vestergaard Nustrup ønsker vi at tilbyde de bedste modeller på markedet og vi har derfor gennem mange års erfaring fundet de bedste producenter på markedet. Vores sortiment består af mange forskellige typer og forhandler støvsugere til ethvert budget. Du kan se nogle af de mange muligheder her på siden.

Inden man vælger en støvsuger skal man tænke på de forhold den skal arbejde under. Er det fint eller farligt støv man skal håndtere er det vigtigt at den kan suge det op uden at stoppe til. Skal du støvsuge arealer med tæpper eller butiksgulv anbefaler vi et HEPA-filter (high Effeciency Particulate Air) som er en betegnelse man giver til støvsugere som kan sorterer størstedelen af partiklerne i luften fra.

En industristøvsuger kan fås i flere størrelser så vil du netop kunne finde en støvsuger med den kapacitet som du skal bruge. En industristøvsuger har også flere funktioner end en almindelig støvsuger og har meget høje krav til sine evner. Der er forventet en høj sugeevne med et laverer støjniveau. Nogle af vores modeller er egnet til industri såvel som privat forbrug. Så uanset om du leder efter en kraftig støvsuger med flere filteringsmuligheder eller en mindre med flot design, så har vi den model du søger.

Herunder ser du vores standard industristøvsugere, men har du brug for en særlig model med specielle egenskaber, så kontakt os gerne hos Vestergaard Nustrup.